top of page

Feil Teater er et teaterkompani. Eller kanskje mer et kollektiv. Eller et fellesskap. Eller, betegnelsen er ikke så farlig. Vi er Feil Teater.

Feil Teater produserer inkluderende teater for alle deler av befolkningen. Forestillingene tar utgangspunkt i et bredt spekter av temaer, men felles for dem alle er at de har et lett og lekent teateruttrykk som kommuniserer direkte med publikum, og som fenger dem som vanligvis ikke oppsøker teatret. Vi higer etter å tilby teateropplevelser som alle har råd til, og som oppsøker folk 
der de bor – gjerne på steder der det ikke finnes et utbredt teatertilbud fra før. Mange av forestillingene våre spilles derfor på utradisjonelle steder, som i tomme lagerbygg, bakgårder, hager og leiligheter. Samtidig samarbeider vi tett med andre kulturaktører og teaterinstitusjoner over hele landet. Feil Teater spiller årlig ca. 300 forestillinger for over 25.000 publikummere, og i 2023 mottok vi Heddaprisen for beste barneforestilling med Nordpolen Magiske Trikketransport.

bottom of page