top of page


av Demian Vitanza

Stående plaquaat 1.4.jpg

OM FORESTILLINGEN

I forestillingen møter vi 11 studenter fra Forstudium teater som kastes ut i sin egen fremtid. De veksler mellom å være her og nå, sammen med publikum i det faktiske teaterrommet – og spille ut scener fra fremtiden som voksne mennesker med et levd liv bak seg. Med entusiasme, nysgjerrighet og en redsel for det ukjente dikter de frem en mulig fremtid, der store hendelser og livsvalg spilles ut i en oppriktig søken etter dypere mening. 

Dramatiker Demian Vitanza ble tildelt den nasjonale Ibsenprisen for i 2022, og i juryens begrunnelse sto det blant annet følgende: “ vekker oss og beveger oss, og viser hvordan både ekte teaterkunst og levd liv vokser ut fra det nakne nået.”

er avgangsproduksjonen til årets kull ved Forstudium teater, og er regissert av Vilde Johannessen og Sebastian Skytterud Myers fra Feil Teater.

MEDVIRKENDE

Skuespillere: Ask Angel Grüner Bjørn, Aurora Ovanger, Aurora Strømdahl, Carl Henrik Haseid, Ella Johansen Omdal, Jakob Figenschau, Johannes Egeland, Kaisa Marie Brøndbo Rød, Lea Marie Svensen, Stella Sørensen og Thea Ueland

Regi: Vilde Johannessen og Sebastian Myers

Dramatiker: Demian Vitanza

Produsent: Guri Glans

Lys, plakat og trailer: Thomas Gallagher

Plakatfoto: Lucas Ibanez-Fæhn

Takk til: Feil Teater, Centralteatret, Baroppdrag ved Stian Vaagland og Jane Elizabeth Kelly

FORESTILLINGEN ER TIDLIGERE SPILT

Schous kulturstasjon (2023)

Kloden Teater under Heddadagene (2023)

Foto: Lucas Ibanez-Fæhn

bottom of page