DSC00868.jpg

SÆRDELES ATTRAKTIV 3-ROMS TIL SALGS

3-roms_-_endelig_plakatforslag,_stående.

"Stykket varierer imponerende godt mellom å være humoristisk, musikalskt, dystert og rørende. (...) Skuespillerne leverer fremførelser som gir en følelse av å komme veldig tett på mennesker du aldri har sett eller møtt før. Oslo føles plutselig litt varmere og nærmere hjertet."

- Universitas

Husker du den dagen du flyttet for første gang? Hva følte du da? Måtte du reise fra barndomshjemmet ditt? Eller bor du der ennå? Husker du det enorme lasset med flytteesker du måtte la stå igjen den gangen du flyttet til London for å studere? Og møblene du kjøpte da du bestemte deg for å bli boende for alltid? Har du flyktet fra krig? Fra et ekteskap? Hvordan klarte du egentlig å glemme igjen katten? Når begynte Sunndalsøra å føles som hjemme? Og hvem skal egentlig hjelpe deg når du en gang, om et halvt liv, må pakke sammen sakene og flytte inn på gamlehjem?

 

Alle har en flyttehistorie. I en leilighet med romslig stue og østvendt balkong på Majorstua inviteres dere til en forestilling om dere selv. En forestilling basert på intervjuer med naboen din, bestemoren din og han sjarmerende fyren i kassa på 7/11. En forestilling om det å flytte, fra Tyskland til Norge, fra vugge til grav, fra Vestbygata til Parkalleen og fra åpent kontorlandskap til sjefskontoret i femte etasje.

Medvirkende:

Julia Küster (Skuespiller og manusforfatter)

Sebastian Skytterud Myers (Skuespiller og manusforfatter)

Seda Witt (Skuespiller og manusforfatter)

Vilde Johannessen (Regissør og manusforfatter)

Amalie Sofie Ibsen Jensen (Kunstnerisk sidekick)

Lars Halvor Andreassen (Plakat)

 

Forestillingen er tidligere spilt:

Bogstadveien 9A i Oslo, 2019

Foto: Lars Halvor Andreassen