top of page

SÆRDELES ATTRAKTIV 3-ROMS TIL SALGS

3-roms_-_endelig_plakatforslag,_stående.

"Stykket varierer imponerende godt mellom å være humoristisk, musikalskt, dystert og rørende. (...) Skuespillerne leverer fremførelser som gir en følelse av å komme veldig tett på mennesker du aldri har sett eller møtt før. Oslo føles plutselig litt varmere og nærmere hjertet."

- Universitas

OM FORESTILLINGEN

Husker du den dagen du flyttet for første gang? Hva følte du da? Måtte du reise fra barndomshjemmet ditt? Eller bor du der ennå? Husker du det enorme lasset med flytteesker du måtte la stå igjen den gangen du flyttet til London for å studere? Og møblene du kjøpte da du bestemte deg for å bli boende for alltid? Har du flyktet fra krig? Fra et ekteskap? Hvordan klarte du egentlig å glemme igjen katten? Når begynte Sunndalsøra å føles som hjemme? Og hvem skal egentlig hjelpe deg når du en gang, om et halvt liv, må pakke sammen sakene og flytte inn på gamlehjem?

 

Alle har en flyttehistorie. I en leilighet med romslig stue inviteres publikum til en forestilling om en selv. En forestilling basert på intervjuer med naboen din, bestemoren din og han sjarmerende fyren i kassa på 7/11. En forestilling om det å flytte, fra Tyskland til Norge, fra vugge til grav, fra Vestbygata til Parkalleen og fra åpent kontorlandskap til sjefskontoret i femte etasje.

MEDVIRKENDE

Skuespillere: Julia Küster, Sebastian Skytterud Myers og Seda Witt

Manus: Vilde Johannessen, Julia Küster, Sebastian Skytterud Myers og Seda Witt

Regi: Vilde Johannessen

Kunstnerisk sidekick: Amalie Ibsen Jensen

Plakat: Lars Halvor Andreassen

FORESTILLINGEN ER TIDLIGERE SPILT

Bogstadveien 9A i Oslo (2019)

Vinterlysfestivalen i Mo i Rana (2022)

Foto: Lars Halvor Andreassen
bottom of page