top of page

FØRSTE FEIL

Første Feil, plakat, Feil Teater

“Her beviser Feil Teater at deres scenespråk har en vel så sterk følelsesmessig og intellektuell appell som mange skrevne tekster – ja, kanskje sterkere, fordi det henvender seg helt direkte til oss. Det var innovativt og gripende teater.”

- IdaLou Larsen

OM FORESTILLINGEN

Feil er dynamikk og bevegelse. Feil forbedrer, feil polerer, og her presenterer vi endelig våre ferdigpolerte Første Feil. Dette er kompaniets første helaftens forestilling, og den består av det beste materialet fra kompaniets to første studieår som klasse ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag.

 

Hva skjer når en ung, rastløs jente får muligheten til å reise i tid? Hvordan kan gjerningsmennene bak et folkemord leve med det de har gjort? Og kan en spion redde verden på femten minutter? Første Feil er en forestilling som tar for seg flere historier med bred tematikk. Skuespillerne tar deg med på en reise gjennom alt fra fartsfylt tegneserieteater til dagens flyktningkrise. Forestillingen er sammensatt av ulike teaterformer som alle har til felles at det ikke finnes noen scenografi. Fortellingene kommer til live gjennom bruk av objekter og skuespillernes egen fysikk.

 

Følgende fortellinger utgjør til sammen våre Første Feil:

Lyden av torden

Rett under nesa på oss

Alice i Eventyrland

James Bond

Historier om å drepe

Tilfellene

MEDVIRKENDE

Skapende skuespillere: Maria Agwumaro, Mathias Augestad Ambjør, Lars Halvor Andreassen, Thomas Gallagher, Didrik Hagberg, Pål André Hasselvold, Amalie Ibsen Jensen, Vilde Johannessen, Julia Küster, Joakim Skevik, Sebastian Skytterud Myers, Eigil Solberg Smørås, Amanda Hedvig Lie Strand

Lysdesign: Lorents Christian Ryan

FORESTILLINGEN ER TIDLIGERE SPILT

Tindved kulturhage i Verdal (2016)

Arbeideren i Ålesund (2016)

Sentralen i Oslo (2016)

Teaterfestivalen FestiBorg i Sarpsborg (2016)

Foto: Ole Johan Ramfjord/Nord universitet, Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn og Amalie Sofie Ibsen Jensen

bottom of page