11-TRIKKEN GÅR TIL NORDPOLEN

trikken 2 Vild 3.jpg

På et hemmelig, nedlagt trikkestopp i Grefsenveien skjer det underlige ting: Trikken som én gang fraktet passasjerer til Nordpolen har begynt å gå igjen. Denne julen kan reisende ta 11-trikkens alternative rute gjennom Oslos uoppdagede bydeler, til ytterkanten av universet og tilbake til glemte tider – før trikken til slutt ankommer sin endedestinasjon. Stig om bord og bli med Feil Teater på en annerledes reise til Nordpolen.

 

«11-trikken går til Nordpolen» er en gratis forestilling, utviklet med utgangspunkt i intervjuer med barn i hele Oslo. De har fått reflektere fritt rundt alt fra små juledrømmer til livets store eksistensielle spørsmål. Disse tankene har vi tatt med oss inn i et 350 kvadratmeter stort lokale i Grefsenveien 28, som er blitt omgjort til et magisk og unikt univers. Resultatet er en altomsluttende teateropplevelse som tar deg med på en trikketur gjennom barns fantasi.

 

Med «11-trikken går til Nordpolen» ønsker vi å gi en gratis teateropplevelse til barnefamilier i årets kanskje dyreste måned. Forestillingen passer for barn fra fem år.

Medvirkende:

 

Konsept, produksjon og regi:
Vilde Johannessen

Amanda Hedvig Strand

Mathias Augestad Ambjør

Sebastian Skytterud Myers

 

PRODUKSJONSASSISTENT:
Joakim Skevik

LYS- OG VIDEODESIGN:

Thomas Gallagher

PLAKAT OG FOTO:

Eilif Fjeld

MUSIKK:

Nils Oortwijn

SCENOGRAFI:
Frida Vige Helle, Jonas Sandvik, Tobias Lehrskov-Schmidt, Joakim Skevik, Thomas Gallagher, Vilde Johannessen, Amanda Hedvig Strand, Mathias Augestad Ambjør og Sebastian Skytterud Myers

 

MASKER:
Lånt og laget av Frida Vige Helle

 

SKUESPILLERE:
Vilde Johannessen, Amanda Hedvig Strand, Mathias Augestad Ambjør og Sebastian Skytterud Myers

 

PLAKAT OG FOTO:
Eilif Fjeld Teisbo

 

Takk til:
DeWangen-produksjoner, Riksteatret, Sebastian Legaard, Jonas Skjelde, Espen Holm Augestad, Patrik Stenseth, Oslo kulturskole, Bjølsen barnehage, Amandus barnehage og alle andre barn vi har fått intervjue

 

Forestillingen er støttet av:
Kulturrådet

Oslo kommune – Kulturetaten
Bydel Sagene
Bergesenstiftelsen
Norsk Skuespillerforbund
Maxbo Sinsen

Foto: Thomas Gallagher, Eilif Fjeld (plakat) og Amanda Strand